RVDH LOGO

Contactgegevens

Fresiastraat 14
2071 NV  Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 536 44 36

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rodenburg & Van der Hoeven is een adviesbureau op het gebied van kwaliteitszorg en arbeidsomstandigheden. Onze dienstverlening is gericht op het opzetten en onderhouden van managementsystemen volgens normen en beoordelingsrichtlijnen zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, VCO, OHSAS 18001, BRL 7000 en Groenkeur. Op de pagina dienstverlening  kunt u zien welke andere normen en richtlijnen tot onze dienstverlening behoren.  

Rodenburg & Van der Hoeven is opgericht in 1996, wij beschikken dus over een ruime ervaring én vereiste diploma’s & certificaten. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook veiligheidskundige ondersteuning bieden (verplicht bij o.a. VCA en VCU) en zijn bevoegd om op te treden als veiligheidskundige bij bodemsaneringen.  

De basis voor een goede samenwerking is een gestructureerde en regelmatige communicatie tussen ons en de klant. De kracht van de samenwerking is het verschil in prioriteiten. De prioriteit van de klant ligt met name bij het eigen product. ISO, VCA en arbobeleid staan bijna altijd op het tweede plan. Terwijl onze prioriteit juist bij uw managementsysteem en arbobeleid ligt. 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening ? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. 

Tot slot werken wij op dit moment aan een bijzonder project: het beoordelen van persoonlijk gedrag in functie van ongevalsvatbaarheid. Klik voor meer informatie op ‘veilig gedrag’ of bezoek de website Mind your step.


Copyright © 2024 - Rodenburg & Van der Hoeven | Arbonormen | Kwaliteitsnormen | Milieunormen