RVDH LOGO

Contactgegevens

Fresiastraat 14
2071 NV  Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 536 44 36

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij Rodenburg & Van der Hoeven is een goed contact met de opdrachtgever van groot belang. Daarom besteden wij veel tijd aan de organisatie van onze klanten. Hierdoor is een goede samenwerking mogelijk met als bijkomend voordeel een prettige werksfeer.

1. Voordat aan een project wordt begonnen, wordt de organisatie van de klant doorgelicht. Van de doorlichting wordt een rapportage opgesteld die als basis dient voor het vervolg van het traject.

2. Aan de hand van de doorlichting wordt in overleg met de klant een planning opgesteld waarbinnen het project dient te worden afgerond. In de planning worden de te behandelen onderwerpen vermeld met de daarbij horende tijdsplanning.

3. Op basis van de planning worden er afspraken gemaakt met medewerkers die met het betreffende onderdeel uit de planning te maken hebben. Een adviseur zal per bezoek gemiddeld 2 uren binnen uw organisatie aanwezig zijn. In overleg met de betrokken medewerkers wordt de huidige handelwijze vastgelegd en vergeleken met de norm(en). Wanneer er afwijkingen worden geconstateerd, zoeken we in overleg met het bedrijf naar mogelijke oplossingen om zodoende te voldoen aan de norm.

4. Wanneer het project gereed is, wordt het project door een medewerker van Rodenburg & Van der Hoeven gecontroleerd die niet bij het project is betrokken. Dit gebeurt om te voorkomen dat er punten over het hoofd worden gezien door eventuele "bedrijfsblindheid". Dit wordt gedaan door middel van het houden van interne audits.

5. In samenwerking met het bedrijf wordt een certificerende instantie gekozen. Zie hiervoor onze referentielijst.

6. Tijdens de certificering is een medewerker van Rodenburg & Van der Hoeven aanwezig om het bedrijf te begeleiden en eventuele problemen in overleg met het bedrijf en de certificerende instantie op te lossen.

7. Het is mogelijk om na certificering periodieke controles door Rodenburg & Van der Hoeven te laten uitvoeren. Op deze wijze houdt u uw organisatie en het kwaliteitsmanagementsysteem scherp. Daarnaast houden we jaarlijks contact met het bedrijf om zelf op de hoogte te blijven van de stand van zaken binnen het bedrijf én om het bedrijf op de hoogte te houden over de laatste ontwikkelingen.


Copyright © 2024 - Rodenburg & Van der Hoeven | Arbonormen | Kwaliteitsnormen | Milieunormen