RVDH LOGO

Contactgegevens

Fresiastraat 14
2071 NV  Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 536 44 36

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wie de mensen zijn achter Rodenburg & van der Hoeven. Hieronder vindt u de profielen van onze hoofdrolspelers:

 
Jeroen van der Hoeven

jeroenJeroen is een sterk betrokken adviseur die zich voornamelijk bezighoudt met managementsystemen, audits en veiligheidskundige zaken. Hij heeft diverse opleidingen afgerond waaronder technische bedrijfskunde, veiligheidskunde en logistiek.


Voor zijn werk met managementsystemen heeft hij zich vooral extra ontwikkeld op het gebied van ontwerpbeheersing en kwaliteitsplanning, zo zie je Jeroen regelmatig op grote wegenbouw projecten alwaar hij als KAM adviseur nauw betrokken is bij Design & Construct megaprojecten. Onder andere op de projecten Holendrecht - Maarssen (A2), Gouda - Oudenrijn (A12), Oudenrijn - Everdingen (A2), verschillende Variabele Onderhoudscontracten (VOC), N23 te Noord-Holland en diverse nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw. Als er dan nog een beetje tijd over blijft vult Jeroen dit tegenwoordig op met audits voor ISO 9001 en VCA.

 
B 2013 smallerBernard Rodenburg

Bernard heeft opleidingen afgerond in de veiligheidskunde, logistiek & economie en technische bedrijfskunde. Hij is vooral actief als adviseur voor het MKB op het gebied van veiligheidskunde, managementsystemen en audits en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring. In deze tijd heeft hij vele duurzame relaties met diverse klanten in verschillende branches opgebouwd.

Bernard heeft in 2008 zijn studie Hogere Veiligheidskunde afgerond. Zijn scriptie over de toepassing van het RDA-model & (on)veilig gedrag biedt nieuwe inzichten in het gedrag van individuen en organisaties in relatie tot veiligheid. De meeste uren worden besteed aan opzetten en onderhouden van systemen, met name ISO 9001, VCA, CO2 Prestatieladder, BRL SIKB 7000 bodemsanering, Groenkeur en ISO 14001. In de loop der jaren is dit verder uitgebreid met Erkend Restauratiebedrijf (ERB BRL 3000), de BRL 2100 en de Veiligheidsladder / SCL. 

 

Rutger terLaak smallRutger ter Laak

Gelukkig is hij weer (een beetje) terug bij ons. Enkele jaren geleden heeft Rugter al diverse projecten voor ons gedaan. Onder andere ISO 9001, VCA, BRL 7000 en Groenkeur. Na zijn verhuizing leek hij (zakelijk) uit beeld te verdwijnen maar in 2013 gaat Rutger weer volop voor ons aan de slag. Hij zal vooral onze klanten is het oostelijk deel van Nederland gaan bezoeken.

Tot de winter van 2012-2013 was Rutger een fanatieke marathonschaatser en skeeleraar met een wedstrijdlicentie A. In 2013 heeft hij zijn wedstrijdschaatsen 'aan de wilgen' gehangen. Daarna is Rutger gestart met de opleiding Hogere Veiligheidskunde die hij in maart 2016 met succes heeft afgerond

 

 


Copyright © 2024 - Rodenburg & Van der Hoeven | Arbonormen | Kwaliteitsnormen | Milieunormen