RVDH LOGO

Contactgegevens

Fresiastraat 14
2071 NV  Santpoort-Noord
Telefoon: 023 - 536 44 36

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per 14 mei 2012 heeft de Raad van Accreditatie besloten om een belangrijke certificeerder te schorsen voor alle scopes. Het betreft SGS-Intron.  Zolang de schorsing van kracht is mag SGS-Intron geen nieuwe certificaten uitgeven en certificaten verlengen. Dit kan dus consequenties hebben voor de aangesloten bedrijven. Hetzelfde geldt voor MKB certificatie, deze certificeerder is per 01 mei jl. geschorst voor alle scopes !

SGS-Intron heeft o.a. het volgende aan haar klanten laten weten:

De Raad voor Accreditatie heeft de accreditatie van SGS INTRON Certificatie per 14 mei 2012 geschorst. Deze schorsing betreft zowel de systeemcertificatie als de product- en procescertificatie.

 De schorsing komt voort uit tekortkomingen die bij het reguliere RvA bezoek van 2011 zijn vastgesteld waarvan een aantal, na een periode van intensief contact met de RvA, nog niet is afgesloten. 

Voor verlenging en vernieuwing van certificaten mogen wij, zolang de schorsing duurt, geen certificaten onder accreditatie aanbieden of uitgeven.

 

Verloopt uw certificaat van SGS-Intron of MKB Certificatie binnenkort, dan raden wij u aan contact op te nemen met SGS-Intron over de mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is het overstappen naar een andere certificeerder. Kijk op de site van de RvA voor een actueel overzicht van accreditaties en schorsingen.

Bron: Raad van Accredatie - 18 mei 2012

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2023 - Rodenburg & Van der Hoeven | Arbonormen | Kwaliteitsnormen | Milieunormen